24. maaliskuuta 2013

Lahjakassi

Isoveljellä ja hänen tyttöystävällään (joka on myös hyvä ystäväni) on molemmilla tässä kuussa syntymäpäivä, joita kävimme tänään poikaystäväni kanssa juhlistamassa. Lahjaksi veimme kassin, joka sisälsi molemmille jotain lämpöistä ja pehmeää.


Itse kassin ompelin reipaskuvioisesta kaitaliinasta, jonka löysin uutena kirpparilta. Kassin sisävuori on sinivalkoraidallista puuvillakangasta.


Kassin sisältä löytyi molemmille oma tuubihuivi. Veljeni tyttöystävä sai valkoisen tuubihuivin, jonka virkkasin kaksoispylväillä Novitan Rose Mohairista. Lankaa huiviin kului muistaakseni reilu kaksi kerää. Veljeni sininen tuubihuivi taas on neulottu Marks&Kattensin Tuva-langasta, jota kului kolme kerää. 

Valkoinen huivi on ensimmäinen tekemäni tuubihuivi, en oikeastaan osaa sanoa miksei niitä ole tullut aikaisemmin tehtyä. Virkkasin itselleni lähes samanlaisen huivin, sillä erolla että omani kierretään kaulan ympäri kolminkerroin, kun taas lahjahuivi yltää kaulan ympäri kaksi kertaa.


Huivien lisäksi kassiin kätkeytyi suklaalevy sekä lähes yhtä makea onnittelukortti ;) Jotenkin olen nyt tykästynyt korteissa tuohon muffinssikuvion ja raitataustan yhdistelmään, jota on nähty myös tässä postauksessa. Nam!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuubihuivi on just passelin kokoinen ku sen saa tuolleen kaksinkerroin kaulan ympäri. Siitä isommat mallit menee ainaki itellä kauhiaks säätämiseks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin vilukissa että tykkään tosi isoistakin huiveista. Toisaalta pää voi näyttää aika pieneltä massiivisen huivikasan yläpuolella :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...