14. maaliskuuta 2013

Puikoilla nyt: uudet lempisukat

Ensimmäinen työviikonloppu lankakaupassa on takana, enkä tietenkään onnistunut vastustamaan kiusausta ostaa lankoja kotiin asti. Schoppel Wollen herkullisen väriset Zauberball-lankakerät vetivät minua puoleensa sen verran, että kotiutin lopulta sarjan puna-violetti-sävyisen kerän. Ja onneksi kotiutinkin, siitä nimittäin valmistuu parhaillaan uusi lempivillasukkaparini!


Lanka on 75 prosenttisesti uutta villaa, loput 25 % on nailonia. Lankaa on helppo neuloa ja se tuntuu käsissä mukavalta. Lisäksi neulominen on jännittävää, kun ei tiedä, minkä väristä lankaa kerän sisältä seuraavaksi purkautuu. En ole koskaan ostanut näin laadukasta lankaa, joten uuden vuoden lupaus luksuslangan käytöstä on hyvää vauhtia toteutumassa! :)


Samalla ostin itselleni myös uudet KnitPron puikot. Tykkään todella paljon! Puikot on tehty koivusta, joka on materiaalina bambua kovempaa. Bambupuikot ovatkin käsissäni vääntyneet yleensä mutkille, mutta jostain syystä näitä puikkoja ei tule puristettua niin kovaa. Uudet 15 senttiä pitkät puikot ovat myös lyhemmät kuin millä olen aiemmin neulonut, mutta nämä tuntuvat istuvan käsiin aiempia paremmin. Kaiken lisäksi pakkauksessa oli kuusi puikkoa tavallisen viiden sijaan, mikä on vain bonusta. Ei taida olla enää paluuta aiempiin metalli- ja bambupuikkoihin!

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä oikeasti ehkä kauneimmat villasukat mitä oon nähny! Upiat sävyt. Ja hyvin toki kudottukin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, kiitos vaan! :D noihin väreihin ihastuin itekkin. Tuu käymään Lankamaailmassa niin valitaan sullekin sopiva sukkalanka ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...