2. maaliskuuta 2014

Eka p*skarteluhaasteeni

Jostain kumman syystä iski hirveä himo askarrella kortteja. Päätin sitten lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja osallistua samalla ensimmäistä kertaa p*skarteluhaasteeseen. P*skarteluhaaste-blogissa annetaan viikoittain uusi aihe askartelutyöhön, jonka jokainen saa omalla tavallaan totetuttaa. Tämän viikon haasteena oli bingo. Ruudukosta täytyi valita yksi rivi suoraan, vaakaan tai vinoon. 


Minä valitsin rivin punainen - x (eli jokeri) - paljetti. Näiden pohjalta tein onnittelukortin, ja tällainen siitä sitten tuli:

  
Punaista ja paljetteja löytyy, x olkoon vaikka tuo kuviopaperi. Askartelen kortteja melkoisen harvoin, ja se kyllä näkyy taidoissa. Tästäkään ei nyt ihan niin hieno tullut kuin suunnittelin, mutta onpahan parantamisen varaa!


Sydänautomaatti-digileiman väritin uusilla Promarker-tusseillani. Ihania kyniä! Värittelin tosin ihan tavalliselle kopiopaperille, jolla värit tahtoivat lähteä leviämään. Tätäkin täytyy vielä harjoitella.

Askarteluhimo ei vieläkään oikein hellittänyt. Jään innolla odottelemaan seuraavia paskis-haasteita :)

7 kommenttia:

 1. Kaunis ja hauska kortti! Ja Promarkerit on kyllä ihan parhaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tykästyin kyllä kyniin heti ensikokeilulla, vielä vaan vaatii harjoittelua että saa tarpeeksi siistiä ja hyvännäköistä jälkeä aikaan.

   Poista
 2. Hieno ja hauska kortti! Korttiaskartelu on koukuttavaa. :)

  VastaaPoista
 3. Todella hauska ja sievä kortti, sai hymyn heti huulille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...