14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivätervehdys

Viime viikolla iski inspis: pakko päästä askartelemaan ystävänpäiväkortteja! Näpertelin siis muutaman söpön kortin Fiskarsin sydän-kuviolävistimen avulla. Kuviopapereina käytin Postinen-ilmaisjakeluläpyskää sekä kertaalleen taiteltuja origamipapereita, joiden taitokset eivät näin pienellä pinta-alalla mitenkään haitanneet. Kierrätys kunniaan! :)

ystiskortti
ystiskortti2

Parin kortin mukaan sujautin myös pienen, kuoreen mahtuvan yllätyksen. Kokonaisuuden kruunasi lähipostista löytyneet mahdottoman söpöt postimerkit.

postimerkki

Korttien valmistamisessa ei ollut isokaan vaiva, mutta sitäkin enemmän nämä kortit tuntuivat ilahduttavan vastaanottajiaan - ja sehän tässä olikin päätarkoitus!

Tämä talvi on kulunut sairastelessa ja väsyneenä, kurjaa. Käsitöitä olen kuitenkin tehnyt päivittäin, vaikkei niistä olekaan tullut raportoitua. Tällä hetkellä minulla on työn alla Joji Locatellin suunnittelema Grandpa Cardigan, joka onkin enää paria resoria ja nappilistaa vaille valmis. Näin loppusuoralla tummanharmaalla langalla neulominen vähän jo tökkii, mieli kaipaisi keväisempää neulottavaa ja iloisia värejä. Mutta ensi syksynä ja talvena neuletakki varmasti ilahduttaa sitäkin enemmän! Viikonloppuna tein myös vähän lankaostoksia, ja tällä hetkellä odottelen pakettia, jonka pitäisi sisältää ainakin sinistä, oranssia ja mintunsinertävää lankaa - ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...