16. marraskuuta 2016

Mitä minulle kuuluu?

Heippa piiiitkästä aikaa! Viimeksi olen kirjoitellut blogiin elokuun alussa, ja nyt avasin läppärin ekaa kertaa ehkä kolmeen kuukauteen. Ajattelinkin siis tehdä pienen tilannekatsauksen/sillisalaattipostauksen ja kertoa viime aikojen kuulumisia. Otsikon kysymykseen vastatakseni: hyvää kuuluu!

Muutin siis elokuussa mieheni kanssa Vaasaan ja aloitin uudessa työssä. Teen nykyään töitä viestinnän, markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa, eli just sitä mitä olenkin halunnut päästä tekemään! Uusi työ ja pitkä työmatka ovat kuitenkin vieneet mehut. Kun ensin istuu työpäivän tietokoneen ääressä, ei iltaisin ole enää huvittanut avata läppäriä. Mieluummin on istahtanut sohvalle neulomaan ;)

IMG_20161116_133600
 
Neulerintamalla on ollut vähän takkuista. Olen kyllä neulonut päivittäin, mutta tekeleet eivät ole oikein tahtoneet onnistua. Viimeksi kirjoittelin blogiin Old Romance -neuletakista, mutta neulottuani sitä rintamukseen asti totesin sen liian kinttanaksi. Vielä ei ole innostanut ryhtyä purkuhommiin ja aloittaa uudestaan. Mutta yhden pipon sekä pieniä joululahjaneulomuksia olen saanut valmiiksi, niistä lisää seuraavissa postauksissa! Paitaprojektikin on tällä hetkellä suunnitteilla... Niin ja käytiinhän me myös Kreetalla, sielläkin tuli neulottua helteestä huolimatta!

IMG_20161116_135051

Kesällä sain eteeni pienen ja kivan projektin, kun lapsuudesta asti tuttu henkilö pyysi piirtämään häihinsä ohjelmakaavion pinterest-kuvan pohjalta. Tällainen piirroksesta tuli, olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen ja ilmeisesti se oli (positiivinen) puheenaihe myös itse häissä!

haaohjelma

Joulu hiipii jo kovaa vauhtia lähemmäs, ja siitä olen enemmän kuin innoissani. Olen jo jonkin verran askarrellut joulukortteja, ja muutenkin pikkuhiljaa laittanut joulua kotiin. Myös pientä blogi-innostuksen poikasta on taas puskemassa päälle, joten eiköhän tämäkin sivusto ala vähitellen taas aktivoitua :) 

IMG_20161109_210941

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisia! :) Ymmärrän tuon väsymyksen paremmin kuin hyvin, itsekin istun töissä yleensä koko päivän tietokoneen ääressä, ei kyllä todellakaan huvita iltaisin enää istahtaa oman koneen eteen (paitsi ehkä Netflixin ja neulomisen merkeissä!).

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, kun kirjoittelit taas :) Itselläkin on blogikirjoittaminen harventunut, vaikka esiteltävää olisikin vaikka ja kuinka, mutta hirveä neuloosi on vienyt nyt mennessään :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Ymmärrän kyllä sua <3

  VastaaPoista
 4. Terkkuja Vaasaan! :) Kiva että ootte kotiutuneet hyvin ja uusi työ maittaa.
  Ihanaa joulun aikaa molemmille <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...