13. lokakuuta 2012

Kädentaitomessuilla

Tänään kävin äitini kanssa Oulun Kädentaitomessuilla. Ihmisiä oli paljon liikenteessä ja ryysis oli melkoinen, mutta kokemus oli silti mukava ensikertalaisille. Näytös- ja askartelupisteitä olisi vain saanut olla enemmän tarjolla.


Eniten ihastusta herättivät virkatut pöllöjutut, etenkin nuo pienet kukkarot. Oikeasti, kuinka söpöt! :D Muuten kameraa ei ihmistungoksessa viitsinyt kaivaa esiin.


Ulos ei tietenkään selvitty ilman ostoksia. Mukaan tarttui kaksi pientä kukkaronkehystä (kenties pöllökokeiluja varten), kapeaa "silkkinauhaa" virkkausprojektiin, sekä kaksi forever-renkulaa ja 10 millin hopeanvärisiä renkaita odottamaan seuraavaa koruntekoinnostusta. Lisäksi mukaan lähti pienen tinkauksen jälkeen 70 sentin pätkä heijastinnauhaa. Ostoksille tuli yhteensä hintaa 15 euroa. Mielelläni olisin kotiuttanut tarvikkeita toisellakin mokomalla jos vain lompakko olisi antanut myöten :D


Muitakin käsityöostoksia on tullut tehtyä viime aikoina. Ostin pelkkään käsityökäyttöön pyhitetyt Fiskarsin sakset pirteällä kukkakuosilla. Olemme äitini kanssa vääntäneet pitkään kättä siitä, saavatko sakset olla muun kuin oranssin väriset. Arvaatte varmaan mikä on minun kantani ;)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...