23. lokakuuta 2012

Palmikoita oikeasti ja vähän huijaten

Eilen valmistui elämäni ensimmäinen palmikkokokeilu. Neuloin punaiset perussukat, joiden keskellä edessä kulkee kuuden silmukan levyinen palmikkoraita. Olen aina kuvitellut palmikoiden neulomisen olevan hirveän vaikeaa, mutta ennakkoluuloni katosivat nopeasti. Neulomani palmikko haarautuu kahteen suuntaan, jos niin nyt voi sanoa. Mielestäni lopputulos onnistui aika hyvin, vaikka useampaan kertaan työtä saikin purkaa.


Näissä sinisissä sukissa taas käytin otsikossa mainittua "huijauspalmikkoa". Palmikkomainen pinta on syntynyt kavennuksilla ja silmukoita luomalla. Sukat ovat valmistuneet jo hyvän aikaa sitten, mutta päätyivät niin nopeasti käyttöön että ikuistaminen sai jäädä vähän myöhemmäksi :D


Olen ajatellut osallistua tänä vuonna joulumyyjäisiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Myyntiin olisi tarkoitus laittaa ainakin sukkia ja lapasia sekä koruja. Kaikkea pientä ja kivaa.
Olisiko teillä antaa vinkkejä ensikertalaiselle joulumyyjäisiin? Minua kiinnostaisi muun muassa tietää, millaiset tuotteet ovat teillä menneet parhaiten kaupaksi :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...