18. tammikuuta 2014

Liukuraitasukat

Isoveli sai joululahjaksi aika päheät sukat liukuväriraidoilla. Värikäs lanka on Schoppel-Wollen Zauberball-lankaa, jonka voitin Tuulin arvonnasta. Musta lanka taas on Vikingin Vilmaa. Vilma on näistä kahdesta hieman paksumpi lanka, mutta valmiissa sukassa paksuuseroa ei helposti huomaa.

liukuraita2

Valmiit sukat ovat kokoa 46, mutta yllättävän nopeasti nämä sai tikutettua valmiiksi, oli nimittäin sen verran koukuttavaa puuhaa seurata, minkä värinen raita sukkaan seuraavaksi ilmestyisi. Vähän jännitin, pistäisikö tyylistään tarkka veli sukkia ollenkaan jalkaansa, mutta ilokseni bongasin sukat hänen jaloistaan monena päivänä putkeen.

  Liukuraitasukat
Malli: Oma perussukka
Lanka: Schoppel-Wollen Zauberball Stärke 6 ja Vikingin Vilma
Langan menekki: molempia vajaa yksi kerä
Puikko: Knit Pro:n 3mm sukkapuikot
Fiilis: Näistä tuli tosi kivat, tahtoo samanlaiset!
Muuta: Lahjaksi isoveljelle

liukuraita 
Ei muuten ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta kun sukkamalli innostuu poseeraamaan mitä ihmeellisemmissä asennoissa. Noh, eipähän tule aina vain samanlaisia kuvia!

4 kommenttia:

 1. Nostan hattua - koko 46... ;) Raidat olivat varmaan mukavammat neuloa kuin yhden ja saman värin maraton. :) Kauniit tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos! :D Onneksi veli sai useammat villasukat joululahjaksi, ei tarvitse heti tikuttaa toisia samankokoisia.

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste :) mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Jee! Onpa kivaa että lanka tuli käyttöön :) Hurjan hauskat sukat! Olin ite kuvitellut tuon langan ihan erilaiseksi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...