22. syyskuuta 2013

Nätti rätti

Hei pitkästä aikaa! Koulu alkoi ja toi mukanaan melkoisen kiireen ja stressin. Rakkaalle käsityöharrastukselle on jäänyt todella vähän aikaa (ainakin jos kesään vertaa), mutta jotain pientä on taas pudonnut puikoilta. Tai tällä kertaa kylläkin virkkuukoukulta...


Tadaa! Siinä se on, astetta nätimpi tiskirätti. En ole aiemmin tehnyt tiskirättejä, saatika käyttänyt bambulankaa. Lisäksi olen jo pitkään halunnut kokeilla Pientä kivaa-blogista löytämääni pallovirkkauksen ohjetta. Nyt löin kolme kärpästä yhdellä iskulla :)

Nätti rätti
Malli: Oma räpellys + pallovirkkausohje
Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo
Langan menekki: aikas vähän, en ole punninnut
Koukku: Knit Pro:n ergonominen virkkuukoukku 3mm
Fiilis: tästä tuli hauska!


Ei siitä ihan neliskanttinen tullut, mutta ei kerrota kellekkään. Vielä ei rätti ole tositoimiin päässyt, mutta luulen että se tulee suoriutumaan tehtävästään mainiosti.

6 kommenttia:

 1. Hei ihan mielettömän suloinen ja kaunis tämä! Tosi kauniit värit kyllä <3 niin ja onneksi olkoon ensimmäisestä tiskirätistä, siitä se kierre sitten lähteekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Normaalisti en kyllä tuollaisia karkkivärejä käyttäisi, mutta tiskirätissä ne vain piristävät. Lankaa on kyllä vielä vaikka kuinka moneen rättiin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vaan ollut käytössä mikään paras mahdollinen rätti, pallokuvio teki rätin pinnasta turhan paksun ja jäykän. Tulipahan kokeiltua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...