28. marraskuuta 2012

Viikonlopun vierailuja

Viikonlopun vietin kotikaupungissani Haapajärvellä, ja tuona aikana ehdin vierailla kahdessa ihanassa sisustuspuodissa.

Ensiksi kävin sisustus- ja lahjatavaraliike Pimpulassa, josta ostin aiemmalla vierailulla eläinkortit. Tällä kertaa mukaan tarttui pari pientä asiaa pukinkonttiin. Muutenkin kaupassa oli esillä vaikka mitä ihania jouluasioita!


Makea elämä -korut nostivat veden kielelle. Karjalanpiirakkakorvisten täyte kuulemma hehkuu pimeässä :DMustakuvioinen kangaskassi on Mia Jämsän suunnittelema Kotiseutu kultaisin -kassi. Kuviot ovat saaneet alkunsa Haapajärven teekaupunki-teemasta.
 

Tuo raidallinen mäyräkoira on i-h-a-n-a! :D

Myöhemmin samana päivänä vierailin ensimmäistä kertaa kahvila ja sisustuskauppa Koulun Kahvi&Kipossa. Puoti on perustettu Ylipään kylän vanhaan koulurakennukseen, joka jäi lakkauttamisen jälkeen tyhjäksi. Koulumiljöö näkyykin Kahvi&Kipossa selvästi: seinillä on vanhoja opetustauluja ja sisustuksessa on käytetty hyväksi pulpetteja ja muuta koulurekvisiittaa.

Minusta on ihana ajatus perustaa myymälä vanhaan kouluun. Näin koulun entiset oppilaat ja kyläläiset voivat käydä rakennuksessa verestämässä vanhoja koulumuistojaan. Vaikka Koulun Kahvi&Kippo onkin hieman syrjässä Haapajärven keskustassa, suosittelen ehdottomasti vierailemaan liikkeessä! :) Kauppa on auki kausiluontoisesti, nyt liikkeessä voi vierailla ainakin joulukuun 21. päivään asti.


Myymälätilat on perustettu vanhoihin luokkahuoneisiin.

 
"Kuta pienempi on itse, sitä suurempi joulu tulee." - T. Jansson


 Kahvit tarjoillaan hauskasti eriparikupeista.


Mukavaa että pienestä kotikaupungista löytyy näinkin kivoja sisustuskauppoja :)

2 kommenttia:

  1. Onpas ihania paikkoja! Lahjatavarakaupassa näytti olevan vaikka mitä kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Eipä! Molemmat ovat aika uusia kauppoja, kiva kun pieneenkin kaupunkiin ilmestyy näin ihania liikkeitä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...