10. maaliskuuta 2015

Joutsenia seinällä

Mulla on jäänyt täysin esittelemättä meidän kangastaulun uusi ilme! Tai uusi ja uusi, tämä versio on roikkunut sängyn yläpuolella jo varmaan vuoden päivät.

Pengoimme aikoinaan äitini kanssa sisustuskaupan kangaspaloja, ja hän sattui löytämään palan upeaa Vallilan Laulu-kuosia. Pala oli hyvän kokoinen ja sopi loistavasti väreiltään makuuhuoneen muihin tekstiileihin, joten mukaanhan se lähti. Styroksilevyä piti hieman jatkaa lisäpalan ja jesarin avulla. Hieman vänkyrähän siitä tuli, mutta ei kerrota kellekkään ;)

lintutaulu
lintutaulu2

Iso styroksilevy roikkuu seinälistoihin kiinnitettyjen siimojen avulla. Olen päällystänyt saman levyn kahdesti aiemminkin, lopputulokset näet täältä ja täältä. Tämä joutsenversio on kuitenkin tähänastinen suosikkini. Tykkään!

8 kommenttia:

 1. Veikeä! Olisikohan styroksista apua mun liian-paljon-valkoista-seinää -ongelmaani, hmm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi! Styroksi kun ei välttämättä edes tarvitse mitään pysyviä kiinnityssysteemejä. Edellinen tauluni pysyi kiviseinässä vahvan teipin voimin.

   Poista
 2. Upea kuvio tässä taulussa, aivan kuin olisi maalaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mielellään tällaista kyllä seinällään roikottaa :)

   Poista
 3. kiitos ihan hirveesti kirjeestä <3 kyllä piristi avata se eilisen liian-vähillä-yöunilla-liikenteessä-aamukaheksasta-iltayheksään-tappopäivän jälkeen :) kivoja juttuja laitoit mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee se tuli siis perille! :D ja ole hyvä, kiva kun tykkäsit!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...