19. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!

Pieni Ihana -blogin Jutta nakkasi minulle kivan haasteen, jonka tarkoituksena on ilahduttaa kanssabloggaajia. Kiitos Jutalle haasteesta! Haasteen on alunperin lähtöisin Tipulassa-blogista.


 
Haasteen säännöt:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. 


Minä haastan seuraavat bloggaajat:


Repsun Repsu Puuhaa -blogista
Heinin Handmade by Heini -blogista
Annikan Sweet things -blogista

Ps. Lankatarinalla on jo 101 lukijaa, vau! KIITOS teille kaikille jotka luette blogiani, olit sitten anonyymi tai kirjautunut lukija  ♥ ♥ ♥

4 kommenttia:

 1. Jee kiitos haasteesta, tää on nyt laitettu eteenpäin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Täytyypä tehdä lähipäivinä tästä postaus... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mari! <3 Anteeksi kun tämä unohtui minulta joksikin aikaa, mutta nyt ajattelin pistää ilahdutuksia eteenpäin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...