24. elokuuta 2014

Kuusi kuusikulmaista valmiina

En olekaan vähään aikaan kirjoitellut Persian Dreams -peittoprojektistani. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö projekti olisi edistynyt yhtään. Sitten viime peittopostauksen olen nimittäin saanut kaksi uutta palaa valmiiksi.

pala13

Tässäpä ne ovat! Sinisen palan liukuväri onnistui mielestäni tosi nätisti. Punasävyisen palan kuvio on upea, väritys ei vaan ole mielestäni yhtä onnistunut.

pala11
pala12

Nämä olivatkin viimeiset ohjeiden mukaan toteutetut palaset. Seuraavien palojen väritykset aion suunnitella itse, sillä haluan jokaisesta palasesta erilaisen. Toivottavasti saan aikaan kauniita väriyhdistelmiä.

pala14

Tältä palaset näyttävät yhdessä. Melkoisen hyvältä, vai mitä itse tykkäätte? :) 

11 kommenttia:

  1. Toistan itseäni mutta tästä tulee niiiin upea peitto! Vau! Tuo tämän postauksen sinisävyinen pala on mun suosikkini, todella kaunis kuvio sekä väritys. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuon sinisen palan kuvio kyllä erottuu tosi kauniisti. Johtuu varmaan siitä että sen kuvio on tosi selkeä, muissa tilkuissa on pikkuruisia yksityiskohtia joista on vaikea saada selvää kun kauempaa katsoo.

      Poista
  2. Siis ei voi muuta kuin ihailla! Aivan järjettömän hieno peitto tulossa :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahdottoman hienoja palasia. :)

    VastaaPoista
  4. Upea peitto tulossa. Palat ovat todella kauniita!

    VastaaPoista
  5. Oijoijoi, nämä on niin upeita! Maailman kaunein peitto on tulossa! <3 Minä olin ihan ihmeissäni, että enkö muka ole sun blogin virallinen lukija? Olin siitä ihan varma, mutta eheiii. Nyt on asia korjattu! Piti oikein tulla vielä ihailemaan näitä tilkkuja. Ja onnea 2-vuotiaalle blogille! <3

    VastaaPoista
  6. Onpa valtavan kaunista pintaa!
    Tuollaisesta tulisi myös ihana neuletakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin tulisi, palaset vaan tulisi aika hyvin mallata paikoilleen että saisi sopivan muotoisen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...