3. joulukuuta 2013

Tiima - koskettavan nostalginen

Nyt seuraa ilmoitusluontoista asiaa, etenkin kaikille niille jotka omistavat iPadin! Kesän ja syksyn ajan olen kuuden opiskelukaverini kanssa ahertanut tablettilehtiprojektimme parissa, joka on nyt viimein valmistunut.


Kyseessä on siis Tiima, nostalgia-aiheinen tabletille julkaistava monimedialehti. Lehden kaikki artikkelit liittyvät menneisiin aikoihin, joskus yllättävilläkin tavoilla. Lehti muun muassa kertoo, millaista on nykypäivän pitsinnypläys, miten nykypäivän shamaanit elävät ja miksi ihmiset yhä tänäkin päivänä käyvät kupattavana. Lisäksi voit lukea, millaista on asua vanhassa talossa, millaisia kummituksia Oulussa asuu sekä miten toimittajamme selvisi rankasta kiusaamiskierteestä. Luettavaa siis löytyy ihan jokaiselle.


Tiima on ladattavissa AppStoresta ilmaiseksi. Lehden löytää hakusanoilla "Tiima - Koskettavan nostalginen". Jos lataat ja luet lehden, olisi mahtavaa kuulla mielipiteesi tuotoksestamme! Lukijapalautetta voi lähettää osoitteeseen tiimalehti@gmail.com. Kaikkien vuoden 2013 loppuun mennessä palautetta lähettäneiden kesken arvotaan musiikkipalkinto.
Tiiman Facebook-sivut löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/Tiimalehti

Antoisia lukukokemuksia Tiiman parissa!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoiselta kuulostaa. Blogissani olisi blogillesi tunnustus, käyppä kurkkaamassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...