8. lokakuuta 2013

Synttäriarvonta!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna tämä blogi täytti yhden vuoden. Vuosi on ollut käsitöiden saralla todella onnistunut: olen tehnyt käsitöitä aktiivisemmin kuin koskaan, neulonut ensimmäisen oikean vaatteeni ja mikä parasta, saanut töitä lankakaupasta. Bloggaaminen on ollut mukava harrastus, joka on tehokkaasti innostanut käsitöiden pariin ja tuonut luettavaksi kasapäin uusia ja hauskoja ideoita.


Yksivuotissynttäreiden kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan kaikille Lankatarinan lukijoille. Palkinnoksi on luvassa sekä itse tehtyä, että välineitä itse tekemiseen. Arvonnan voittaja saa itselleen ompelemani vetoketjupussukan, jonka sisältä löytyvät Knit Pro:n 2,5 milliset sukkapuikot, Cloverin kierrettäviä silmukkamerkkejä sekä askartelemani roikkuvat pöllökorvikset.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:
  • Yhden arvan saa kommentoimalla tätä postausta. Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteesi.
  • Toisen arvan saa, jos on rekisteröitynyt Lankatarinan lukijaksi (eli näkyy lukijana blogini sivupalkissa). Lukijaksi voi liittyä myös arvonnan aikana.
  • Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla osallistut.
  • Arvonta päättyy lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. klo 23.59.


Olisi mukavaa, jos kirjoittaisit kommenttiisi mielipiteesi blogista. Mistä olet pitänyt, missä olisi kehitettävää? Millaisia postauksia sinä tahtoisit lukea? Halutessasi voit linkittää arvonnan blogiisi, linkityksessä voit käyttää postauksen ensimmäistä kuvaa.

Onnea arvontaan! :)

42 kommenttia:

  1. Kahdella arvalla mukaaan arvontaan, nuo pöllöt on niin söpöt ja muutenkin ihana voitto.
    Liityin nyt lukiajksi, aiemmin olen blogilistan kautta käynyt ja henkilökohtaisesti neuleet kiinnostaa eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi Mammutti ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  2. Arvonnassa mukana ^_^ Blohlovingin kautta aiemmin seuranneena, nyt liityin vallan lukijaksikin, eli kahdella arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet seuraillut jo pitempään! Onnea arvontaan :)

      Poista
  3. Kahdella arvalla miekin oon mukana. Blogilistalta aiemmin seuranneena liityin nyt myös lukijaksi.

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana! Ihana blogi! Mulla ei ainakaan tuu mieleen mitään muutettavaa :) ninni.ulmanen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea yksivuotiaalle, huraa huraa! Kahdella arvalla osallistun :) kaikki käsitöihin, askarteluun ja yleiseen näpertelyyn liittyvä kiinnostaa, jatka samalla linjalla!

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi varustettuna kauniilla ulkoasulla. Kauniita käsitöitä ja hienoja taidon näytteitä. Kertakaikkiaan mielenkiintoinen paikka! Sitä mieltä olen siis blogistasi! :) Kahdella arvalla tulen mukaan arvontaan. Onnettaren suosiessa yhteyttä saa ottaa osoitteeseen maija86@windowslive.com

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään sun blogista. Postauksista piirtyy selkeästi omanlaisensa tekijän kuva ja se on mahtavaa. Blogilistan kautta minäkin seuraan, joten vain yhdellä arvalla olen mukana tällä kertaa. Niin, ja onnea yksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  8. Onnea blogille, mukana kahdella arvalla! Tykkään monipuolisesta blogistasi ja kauniista kuvista :)

    VastaaPoista
  9. Onnea yksivee! Nuo pöllöt on ihan jäätävän suloiset :D tykkään sun blogista just tämmöisenä, jatka samaa rataa :)
    Niin ja kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kiva kun tykkäät :D Onnea arvontaan! :)

      Poista
  10. Yksivuotisonnittelut. :) Pidän paitsi ulkoasusta myös sisällöstä - kauniit ja selkeät sivut ja monipuolisesti kaikkea kivaa. Mun koneella/asetuksilla on helpompi lukea blogipalvelun kautta eli mukaan yhdellä arvalla. :)

    VastaaPoista
  11. Voi! Mukaan kahdella arvalla ;) tykkään blogisi "simppelistä" menosta, ei turhaa hömppää! :) hanne.tolkkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että sisältö pysyy ruodussaan :D Onnea arvontaan!

      Poista
  12. Kahdella arvalla menossa mukana! Onnea yksivuotiaalle! Tykkään tosi paljon sun blogista, se on tasapainoinen, selkeä ja sulla on niin kauniita asioita esillä! :) suvi.sahakari@helsinki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo ihana kuulla, kiitos Suppis! Ja onnea arvontaan :)

      Poista
  13. Onnea yksivuotiaalle! Löysin blogisi tänään ja - yllärin pylläri - kahlasin sen samantien läpi! Siulla on mahtavia ideoita, tykkään erityisesti siun monipuolisista villasukista. Voisitko joskus tehdä opetuspostauksen tyylin "Kas näin sinäkin onneton kudot nätit sukat!", jotta tällainen vasta-alkajakin voisi kokeilla palmikkokoristeisten sukkien tekoa?
    Blogisi on loistava inspiraation lähde! Kiitos! :)

    Ai niin, yhdellä arvalla mukana, sallaelviira@gmail.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että löysit mieluista luettavaa! En usko että minun tekemänä sukkaohjeesta tulisi tarpeeksi selkeä, mutta itse opettelin sukkien tekoa aikoinaan Novitan ohjeella (http://www.novita.fi/public/File/sukkaohje.pdf). Palmikkokuviota taas kannattaa harjoitella aluksi vaikka mallitilkulle, mutta jos palmikko ei suju niin myös rinsessakuvio (http://www.ullaneule.net/0306/ohjeet_rinsessa.html) on helppo ja nätti ja se näyttää melkein palmikolta ;) Onnea arvontaan! :)

      Poista
  14. Onnea yks veelle <3 Kahdella arvalla mukana ollaan. Ja muutenkin pysytään linjoilla. On sen verran ihana blogi sinulla!

    VastaaPoista
  15. Ihana arvonta! Tykkään blogistasi, erityisesti kiinnostaa ompelujutut. Kahdella arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ompelujuttujakin tulee aina silloin tällöin, kunhan päästään koneen kanssa yhteisymmärrykseen. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  16. Onnea blogille!
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  17. Kävipä tuuri! Tulin vastavierailulle blogiisi ja täällähän on heti arvonta päällä.:) Yhdellä arvalla mukana, en ole ns. lukijana missään blogissa, vaan seuraan blogeja Feedlyn kautta. Selasin blogiasi läpi, enä minä löydä mitään purnattavaa. Sulla on raikas ja mukavan näköinen käsityöblogi. Minusta blogi on hyvä, kun se on tekijänsä näköinen. Teet, mitä haluat ja mitä huvittaa, silloin bloggaaminen on kivaa. Meitä muita ei kannata kauheasti kuunnella.;) Onnea synttärien johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Juuri niin kuin sanoit, bloggaaminen on hauskaa silloin kun saa tehdä mitä haluaa, mutta aina on myös kiva saada palautetta sieltä ruudun toiselta puolelta. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  18. Yhdellä arvalla mukana! Oon seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja on kyllä ihanan raikas paikka vierailla! Neuleet kiinnostaa eniten, mutta tykkään myös, jos postauksissa on valmiin työn lisäksi vähän ohjeentynkää. Ja iiiiiiiiihanat nuo pöllöt, mulla on joku oranssikausi meneillään. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans oranssikausi ollut jo pitemmän aikaa päällä :D Kiva kuulla että olet tykännyt blogista, onnea arvontaan! :)

      Poista
  19. Kahdella arvalla mukana! Sun kommenttisi kautta löysin tänne, onneksi! :) Tosi kivannäköinen blogi sulla nimittäin. Ja onnittelut yksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  20. ONNEA!
    Yhdellä arvalla mukaan! Mukavan monipuolinen blogi. Erityisesti kiinnostaa kierrätys ja kirppisjutut :)

    minnapo1@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekeminen on aina vielä mielekkäämpää kun materiaaleja saa kierrätettyä. Onnea arvontaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...