27. tammikuuta 2013

Kirjottu tyyny

Ensimmäinen kirjontatyöni ikinä on valmistunut! 


Työhön meni yhteensä neljä vyyhtiä muliinilankaa. Kaikissa ympyröissä lopputulos ei ole täysin onnistunut, mutta tyynyä kirjoessa huomasi koko ajan taitojen kehittyvän. Kirjominen oli mukavaa ja opin uuden taidon, se on pääasia :) En sommitellut ympyröitä sen kummemmin, vaan niiden paikat valikoituivat aika mielivaltaisesti. Isoihin ympyröihin on käytetty kirjontakehystä, pienet ympyrät on kirjottu vapaalla kädellä.

Tyynyn koko on noin 40x40 senttiä, tyynyn yhteen reunaan on ommeltu piilovetoketju. Kankaana käytin kaksinkerroin taitettua vanhaa verhoa.
(Ps. viimeisessä kuvassa törröttävä langanpätkä on jo nyppäisty pois :D)

10 kommenttia:

 1. Hieno! Olen itsekin miettinyt kirjotun tyynen tekemistä itselleni, tämä toimii hyvänä inspiraationa.

  VastaaPoista
 2. Kiva tyyny ja muutenkin kiva blogi, taidankin jäädä lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) tuo vihreähkö lanka olisi voinut olla vähän kirkkaamman sävyinen, nyt se ei erotu kankaasta yhtä hyvin kuin muut värit.

   Poista
 4. Onpas söpö! Varsinkin tykkään tuosta sinivihreästä pallurasta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle värien puolesta mieleisin on tuo pinkki-sininen, tekniikaltaan parhaiten taas onnistui tuo viimeisen kuvan jättipallero.

   Poista
 5. Ihanat kirjailut! Mää haluaisin hirveästi opetella kirjomaan ja ikinä en muka saa aikaiseksi. Ehkä tästä sais taas vhän draivia! :)

  Sun blogista löytyi monta muutakin kivaa juttua ja työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ite sain hurjasti inspiraatiota Karin Holmbergin Koristele kirjomalla -kirjasta, suosittelen lämpimästi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...