4. joulukuuta 2012

Joulukortit 2012

Eilen askartelin tämän vuoden joulukortit. Vielä kun muistaisi laittaa ne ajoissa postiin!


Ajattelin käyttää korteissa samaa kirjaa kuin vanhasta kirjasta tehdyssä kranssissakin. Kirjan sivuja leikatessa täytyi katsoa, ettei korttiin päädy mitään kovin arveluttavia sanoja :D Halusin käyttää korteissa myös leimasinsettiä jonka ostin syksyllä Clas Ohlsonilta. Idean kortin asetteluun sain kirjastosta lainatusta kirjasta, jonka nimeä en tajunnut ottaa ylös ennen palauttamista. Hyvä minä.

Halusin pitää kortit melko simppeleinä, mutta joissain korteissa taisin vähän innostua liikaa timanteista ja pienistä hopeatarroista. No, onpahan korteissa katseltavaa! Osan "hauskaa joulua" -teksteistä leimasin kaarevasti, osan suoraan. Joulukuusitarrat löytyivät Prismasta ja värikkäät timantit omista varastoista, alunperin ne taitavat olla Tiimarista. Kaikkiin kortteihin ei riittänyt yhtä jouluisen värisiä timantteja kuin tähän korttiin, mutta eihän kaiken niin perinteistä tarvitse ollakaan.

Nyt kun muistelen niin taisin käyttää joulukuusiaihetta viime vuodenkin joulukorteissa. Jokohan ensi jouluksi olisi aika vaihtaa aihetta? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...