25. kesäkuuta 2014

Pakko saada: Persian Dreams

Viime viikolla töissä se iski: minun on pakko saada neuloa torkkupeitto. Eikä mikä tahansa torkkupeitto, vaan tämä upea Persian Dreams -peitto. Kyseessä ei siis tosiaankaan ole mikään parin viikon projekti, vaan piiiitkään ja hartaasti neulottava taideteos.

Kuva: Jenise Reid
Kuva: Jenise Reid
Nähtyäni peiton Ravelryssa ihastuin sen upeisiin kuvioihin ja kauniiseen värimaailmaan. Minun peittoni värimaailma tulee kuitenkin olemaan tummempi ja sävyiltään murretumpi.

persian

Olen ainakin toistaiseksi tästä projektista jopa ihan naurettavan innoissani. Siitä tulee niin upea! Toivottavasti saan joskus esitellä valmiin peiton täällä blogissa. Valmista kyllä tulee, pala kerrallaan :)

persian2

18 kommenttia:

 1. UPEA! On siulla vaan ollut kärsivällisyyttä tuota tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee upea, peitto siis tosiaan on vielä ihan alkutekijöissä :D kahdesta ensimmäisestä kuvasta sain inspiksen projektiin :)

   Poista
  2. Juu, mie älysin vasta kommentin postattuani, että ei se ollutkaan vielä valmis. :D Vähän oikoluvussa ja ymmärtämisessä ongelmia.

   Poista
  3. Hahhah, ei se mitään :D joku päivä vielä julkaisen postauksen jossa tuo minunkin peitto on oikeasti valmis!

   Poista
 2. Ihan mielettömän upean peiton aiot tehdä! Toivottavasti välillä esittelet, miten projekti etenee. Jään mielenkiinnolla seuramaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti esittelen, viimeistään aina silloin kun saan uuden palasen valmiiksi!

   Poista
 3. Vau mikä peitto, varmaan yksi upeimpia ikinä näkemiäni! Toivottavasti jaksat tikutella omasi valmiiksi, sillä se tulee olemaan todellinen aarre. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Hidasta hommaahan tämä on, mutta pikku hiljaa! :)

   Poista
 4. Oooooooooh. Nyt tuli muuten aika kova ihastuminen. Voi olla, että munkin on pakko tehdä tämä. Aivan mielettömän hieno. ♥_____♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, yhdessä vaiheessa tämä peitto oli Ravelryn suosituin malli, ei siis olla ainoita tämän ihastumisen kanssa :D

   Poista
 5. uu! näyttääpä hienolta! (ite en aio vähään aikaan mitään peittoja, rupesin just taistelemaan mun omaa mummonneliöpeittoa loppuun....:D) tsemppiä tän kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tsemppiä sulle isoäidinneliöiden kanssa! :)

   Poista
 6. VOI EI. Voi ei voi ei voi ei. Tahtoo. Ei hyvä, ei hyvä ollenkaan! Aivan täydellinen! Laitathan väliaikatietoja kans, olisi mukava nähdä miten tällainen projekti etenee. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! :D Hitaastihan tämä peitto syntyy, mutta siihen asennoiduin jo valmiiksi. Ensimmäinen pala alkaa kuitenkin olla jo loppusuoralla!

   Poista
 7. Tää on kyllä siisti! Itellä ei kyllä ehkä kärsivällisyys riittäis, mutta toisaalta bongasin just pinterestistä union jack -tilkkupeiton ja luulen että mun on pakko tuhota mun farkkuvarastot sitä varten. Saa nähdä tuleeko meikäläisen kärsivällisyydellä siitäkään yhtään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo semmonen ois hieno! Ja oispahan oikeasti hyödyllistä käyttöä kaikille vanhoille farkuille.

   Poista
 8. HuHUi miten hieno !!! Tsemppiä ja jaksamista ihanaan urakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu että nälkä vaan kasvaa syödessä, tän tekeminen on niin kivaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...