7. tammikuuta 2013

Oranssi pipa

Innostuin sitten neulomaan toisenkin pipon. Lanka ja puikot ovat samat kuin edellisen postauksen palmikkopipossakin, eli Novitan Keloa oranssina ja kutosen puikot. Joustinneuleen jälkeen pipon joka toinen kerros on neulottu oikein, joka toinen kerros vahvistettua neuletta eli joka toinen silmukka nostetaan neulomatta ja joka toinen neulotaan nurin. Vahvennetun neuleen ansiosta piposta tuli mukavan paksu. Pipo on myös tarpeeksi pitkä, jotta se peittää korvat eikä lähde nousemaan ylös. Pipoon tupsuineen kului yksi sadan gramman kerä Keloa lähes kokonaan.


Tupsupipon ja raitapaidan yhdistelmästä tulee vähän mieleen Where's Waldo :D Vielä tarvis mustat lasit päähän niin lookki ois valmis!


Tässä vielä lähikuvaa neulepinnasta. Pipoon on siis käytetty vahvennettua neuletta, jota itse olen yleensä käyttänyt villasukkien kantapäissä. Hyvin toimii pipossakin :)

Edellisen postauksen valkoinen palmikkopipo oli ihan jees, mutta käytössä se tahtoo nousta liian ylös. Huomasin myös, että olin vahingossa neulonut yhden nurjan silmukan tilalle oikean silmukan. Pikkujuttu, mutta noin paksussa neuloksessa ja muiden nurjien ympärillä väärä silmukka korostuu aika ikävästi. Saa nähdä annanko pipolle vielä mahdollisuuden vai teenkö siitä uuden pipon. Nyt olis sopivasti pipoinnostus päällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...