8. tammikuuta 2013

Väriä olohuoneeseen

Kotiimme muutti vuoden alussa Vallilan jättimäinen sohvatyyny. Tyynyn koko on 80x60 senttiä, eli se on isompi kuin tavalliset nukkumatyynyt. Sisätyynyksi pitikin ostaa nukkumiseen tarkoitettu tyyny, koska en löytänyt sopivan kokoista koristetyynyä. Onhan tuo tyyny valtavan suuri muihin sohvatyynyihin verrattuna, mutta sen kanssa on niiin mukava kölliä vaikka elokuvaa katsoessa!


Vallilan kankaat jakavat mielipiteeni aika monesti: kankaat ovat joko uskomattoman hienoja tai sitten sellaisia, joita en kotiini kelpuuttaisi. Mielestäni tuo vihreä Viiskulma-kuosi tuo kuitenkin tehokkaasti ja kauniisti kaivattua väriä olohuoneeseemme. Lisäksi se mätsää opiskelijakämppämme ah-niin-ihaniin tummanvihreisiin lattialistoihin ja ikkunanpieliin :D


Vasemman reunan kaksi tyynyä olen ommellut itse, mintunväriset tyynynpäälliset löytyivät aikoinaan Tiimarista, viltti taas on saatu lahjaksi.

Nyt haluaisin olkkariin lisää iloisia ja keväisiä värejä! Suunnitelmissa olisi ainakin etsiä kuviollinen kangas styroxin päälle pingotettavaksi. Vallilan kankaista ainakin Mon Amour ja Mandariini sopisivat mielestäni hyvin seinälle.


Miten kevään lähestyminen näkyy teidän kodeissanne? :)

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...