19. elokuuta 2015

Keskiviikon keskeneräiset vol 2

Useampi lankavaraston lanka on ruvennut huutelemaan siihen malliin että ne pitäisi saada puikoille. Viime vuonna ostin Lankamaailmasta viisi kerää ohutta Linea Lamé -lankaa ajatuksena jonkinlainen laskeutuva paita tai neuletakki. Ensin mielessä oli superkaunis Hitofude-pitsitakki, mutta sitten totesin, ettei ohjeen ja langan yhdistelmä oikein nappaa. Onneksi tajusin vaihtaa mallia, sillä pitsin neulominen olisi voinut olla tuskallista langasta, joka sisältää ohuen metallisäikeen. Pitsitakin sijaan malliksi valikoitui Neulistin suunnittelema kaunis La Grasse Matinée -paita, jonka ohje löytyy ilmaiseksi Missä neuloimme kerran -blogista. Ja tältä paidantekele näyttää nyt:

lagrassematinee
lagrassematinee2
 
Melkoinen discopaita! Kuvan ottamisen jälkeen helma on jatkunut jonkin matkaa ja olen aloittanut toisen hihan neulomisen. Tämä on ensimmäinen ylhäältä alas neulomani paita ja tykkään tekniikasta kovasti, tosin raglansaumoja täytyy vielä opetella jotta niistä saa siistimmät. Onneksi neulomani saumat eivät nytkään näytä pahalta. Langan riittävyys epäilytti aluksi mutta nyt olen jo melko optimistinen siitä, että saan paidan valmiiksi. Hihojen pituudesta voi sitten vähän karsia. Pääntien kanssa täytyy kuitenkin vielä pähkäillä, se saattaa olla makuuni hieman liian avara. Katsotaan!

4 kommenttia:

 1. hieno! kuinka muuten oot tehnyt ton sun blogin logon? (jossa on noita eri kuvia, ja joka tulee ylös kun avaa sivun)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Väkersin sen aikoinaan photoshopin ja paintin avulla, helpommin voit luoda samantyylisen esimerkiksi täällä: https://www.canva.com/.

  VastaaPoista
 3. koska tulee seuraava postaus? oon jo ootellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla viimeistään! Kiva kuulla että postauksia odotellaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...