27. huhtikuuta 2015

Hääbilekortti

Pääsiäisenä suuntasimme miehen ystävän hääbileisiin. Olin juhlista hurjan innoissani, sillä olen viimeksi ollut häissä lapsena, ja silloin juhlitut häät olivat todella perinteiset. Nämä juhlat kuitenki olivat rennot ja ihan hääparin näköiset. Lahjaksi veimme parin Tom of Finland-pussilakanasettejä, jotka aiheuttivat lahjapöydässä hilpeitä naurunpyrskähdyksiä ja kummaksuvia katseita. Mustavalkoisten lakanoiden seuraksi askartelin sävyihin sopivan hääkortin.

haakortti

Mekko on leikattu käsintehdystä hopeakoristeisesta paperista ja kortti on koristeltu hopeastrassein, joita löytyy muutama myös kortin sisäpuolelta. Idean korttiin nappasin Pinterestistä, jossa samanlaisia kortteja näkyykin pilvin pimein. Kortti on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja näyttävä. Ja sen askartelukin oli helppo homma!

5 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kiva kortti! :)

  VastaaPoista
 2. Oon haaveillu, että lähettäsin meiän kutsut tän tyyppisinä - oliko kuinka aikaa vievää tuon yhden tekeminen - kannattaako luopua ajatuksesta tehdä tuollaisia se 50 kappaletta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onnistuu jos saat pari kaveria auttamaan ja sarjatyönä teette! Minä esim oon vapaaehtoinen jos ennen muuttoa oot jo kutsuja tekemässä :D Mekkoa ja pukua varten kannattaa tehdä muotit, jotta osien leikkaaminen nopeutuu. Kannattaa myös ostaa irrallisia strasseja/helmiä, minä ostin vahingossa sellaisia jotka olivat liimanauhassa peräkkäin ja jokainen strassi piti leikata erilleen. Kannattaa myös käyttää laadukasta paperiliimaa niin ei mene hermot repsottaviin reunoihin :)

   Poista
 3. Onpa hauska idea! Täytyy pitää mielessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...