10. lokakuuta 2014

Pinkkipöllöt

Edellisistä pöllölapasista tuli niin kivat, että päätin tikuttaa toisetkin! Olen kyllä todella tykästynyt tähän malliin: kuvio on hauska, lapaset syntyvät todella nopeasti ja erilaisilla väriyhdistelmillä leikkiminen pitää homman mielenkiintoisena.

pinkkipollo

Ainoa miinus ohjeessa on se, että mielestäni naisen koon lapasesta tulee hieman pieni. Siispä muokkasin lapasta hieman. Lisäsin kämmenosaan muutaman silmukan, nostin kuviota kokonaan ylöspäin ja jatkoin pöllön päälakea hieman pidemmäksi, jotta sormillekin on riittävästi tilaa.

pinkkipollo2

Pinkki lanka harmillisesti päästi kastuessaan hieman väriä, kuvissa värjäytyminen ei kauheasti erotu. Toivottavasti pinkki lanka ei käytössä sotke valkoisia kohtia tuon enempää.

pinkkipollo4

Pinkkipöllöt
Malli: Horatio and Oren, suunnittelija Barbara Gregory
Ravelryssä: Pinkkipöllöt
Lanka: Viking Ville
Langan menekki: Pinkkiä hieman reilut 50 grammaa, valkoista yksi 50 g kerä.
Puikot: Knit Pro:n 3,0 mm koivupyöröpuikot
Fiilis: Niin söpöt! Haluan tehdä näitä kaikissa sateenkaaren väreissä!
Muuta: Muokkasin kokoa hieman ohjetta suuremmaksi. 

pinkkipollo3

Huomenna alkavat Oulun kädentaitomessut, joilla itsekin olen töissä. Melkoinen hulinaviikonloppu siis tiedossa, mutta mitäs tuosta, käsityömessuilla on aina ihanaa! Koulukiireet painavat päälle ja joululahjaneuleet ovat kovaa vauhtia valmistumassa, ja niitä en voi kaikkia täällä blogissa vielä esitellä. Hieman hiljaisempaa postaustahtia on siis tiedossa jouluun asti, mutta tulen kyllä aina välillä kirjoittelemaan aikaansaannoksistani :)

Iloista viikonloppua!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...