14. syyskuuta 2014

Mörkölapaset

Pikkuveli ehti käyttää hyvän aikaa neulomiani lapasia, jotka olivat hänelle auttamatta liian pienet. Aina kun näin hänen käyttävän kyseisiä lapasia, alkoi oikein ärsyttää. Monesti ajattelin neuloa hänelle uudet lapaset, mutta nyt sain viimein itseäni niskasta kiinni. Ihan peruslapasia en halunnut neuloa, joten valitsin Jenni Peltomäen suunnittelemat hauskat Mörkölapaset. Lapaset valmistuivat juuri sopivasti ennen tämän syksyn viileitä ilmoja.

morkolapa

Mörkölapaset
Malli: Mörkö, suunnittelija Jenni Peltomäki
Ravelryssä: Mörkölapaset
Langan menekki: yhteensä 118 grammaa.
Puikot: Knit Pro:n 4,0 mm koivupyöröpuikot
Fiilis: Aika veikeät! Istuvat hyvin miehen käteen.

morkolapa2

Toinen mörkö on muodoltaan hieman möykkyinen, mutta mitäpä tuosta. Lapasista tuli suuret, mutta ne ovat juuri sopivat "pikku"veljen käsiin. Kirjoneuleen takia lapasissa kulkee koko ajan kaksi lankaa yhtä aikaa, joten ne ovat todella lämpöiset. Kevyt pingottaminen pehmensi lapasia mukavasti.

morkolapa3

Kämmenen lumihiutalekuvio jatkuu myös peukaloissa. Harmaa lanka loppui toista peukaloa neulottaessa, joten neuloin sen kärjen valkoisella. Ehkä Mörkö kulki peukalon kärjen yli ja jäädytti sen :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat lapaset tuli :) Olen itsekin noita samoja Mörköjä pinterestissä ihastellut, mutta en ole vielä tarttunut ideaan. Jotenkin villasukat on enemmän mun juttu kuin lapaset (ja se tyhmä peukalo josta tulee aina outo).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä ohjeessa on ihan kuvallinen kaavio peukaloon, sillä kyllä tulee hyvää jälkeä vaikka ei peukalonteko muuten tuttua olisikaan. Tai voithan sinä siirtää tuon mörkökuvion sukkiin! :D

   Poista
 2. Söpöt ovat, valkoista peukalonkärkeä myöten! :D

  VastaaPoista
 3. Wau miten hienot ja vähän pelottavatkin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...