28. kesäkuuta 2014

Näyteikkunahippo

Edellisessä hippopostauksessa vannoin, että nyt saa hippojen tehtailu joksikin aikaa riittää. Mutta tässä sitä taas ollaan :D
hippo19
Työskentelen lankakaupassa, ja keväällä työpaikalla kysyttiin, voisinko virkata hippopehmolelun näyteikkunaa varten. Mikäpä siinä! Virkkailin hippoa aina silloin tällöin työn lomassa kun kaupalla oli hiljaisempaa, ja torstaina sain hipon viimein valmiiksi.

hippo14

Vaikka nyt käyttämäni Maija-lanka ja aiemmin hippoihin käyttämäni Essentials Cotton-puuvilla ovat yhtä juoksevia lankoja, Maijaa kului hippoon enemmän. Valkoinen lanka loppui itse asiassa niin pahasti kesken, etten viitsinyt avata työhön kolmatta kerää, vaan kiinnitin viimeisen kuonopalan ja korvapalat valkoisella seiskaveikalla.

Työhippo
Malli: Happypotamus The Happy Hippo, suunnittelija Heidi Bears
Ravelryssä: Työhippo 
Langan menekki: keltaista ja vaaleaa sinistä vajaa 50 grammaa, tummempaa sinistä vajaa 100 grammaa. Valkoista meni kaksi kerää ja lisäksi pieni pätkä seitsemää veljestä.
Koukku: Knit Pro:n 3,5 mm Soft Grip-virkkuukoukku
Fiilis: Kiva projekti, mutta tykkäsin enemmän tehdä hippoja puuvillasta.
Muuta: mallityöksi työpaikan ikkunaan

hippo13

Tämän hipon ilmeestä tuli taas aika erilainen kuin kahdesta aiemmasta tekemästäni hiposta. Korvien asento ja silmät tekevät melkoisen eron, mikä on sinällään ihan hauskaa, sillä jokaisesta hiposta tulee omanlaisensa persoona.

Pakollinen belfie. 

 hippo18

Tällä hetkellä hippo majailee työpaikan vauvaikkunassa nuken, auton, kissapehmon ja muiden lelujen kanssa. Saas nähdä milloin innostun virkkaamaan taas uutta hippoa :)

8 kommenttia:

 1. Ihana hippo ja ihana työpaikka, oon niin kade!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin oon kyllä hurjan iloinen työpaikastani :)

   Poista
 2. Tosi kivat värit tuossa hipossa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hippo :) Jo toinen idea tälle päivälle siitä, mitä mun afrikan kukista voisi joskus syntyä. Ja hipon belfie - parasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) afrikankukista saa tehtyä vaikka mitä: laukkuja, tyynyjä ja peittoja, pehmoleluja jne.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...