9. huhtikuuta 2014

Tunnustusta käsityöntekijöille

Ihana Heini antoi minulle käsityötunnustuksen Handmade by Heini -blogissaan, kiitos! Tämä tunnustuksen saa antaa se eteenpäin kolmelle seuraamalleen käsityöblogille perusteluiden kanssa. Itse tykkään lukea ja kirjoittaa tällaisia postauksia, sillä niiden kautta olen löytänyt paljon ihania blogeja luettavakseni.

(Jos et muuten ole vielä lukenut Handmade by Heini -blogia, suosittelen lämpimästi. Blogi on pullollaan värikkäitä sisustuskuvia sekä kuvia Heinin upeista laukuista ja muista ompeluksista. Blogiin pääset klikkaamalla tästä.)

Minä annan tunnustuksen seuraaville blogeille:

http://repsupuuhaa.blogspot.fi/

Repsu Puuhaa 
Repsu tekee käsitöitä rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa. Puikoilta tipahtelee vuorotellen upeita pitsihuiveja, hauskoja kirjoneulelapasia ja värikkäitä sukkia. Blogista löytyy myös ommeltuja vaatteita sekä hauskoja näperryksiä. Ja tietenkään ei sovi unohtaa mielikuvituksellisia leipomuksia. Kattokaa nyt vaikka tätä kakkua, älyttömän hieno! :D

http://sweetsweetthings.blogspot.fi/

Sweet Things
Annikan blogi on ensimmäisiä lukemiani blogeja, ja se on pitää otteessaan vielä tänäkin päivänä. Blogi on raikas ja monipuolinen, ja sen sisältö on sopiva sekoitus käsitöitä, leivontaa, vaatteita ja kosmetiikkaa sekä arkisia asioita. Välillä herätellään keskustelua myös painavammasta asiasta, kuten käsityöläisyyden arvostuksesta tässä postauksessa.

http://iinun.blogspot.fi/

IINU
Jos kaipaat väriterapiaa, suuntaa tänne. Päivi Mariannen blogi on nimittäin oikea pastelliunelma! Esiteltiinpä blogissa sitten tilkkutöitä, virkattuja peittoja tai villasukkia, jälki on aina upean tasaista ja siistiä. Itse pidän erityisesti tästä virkatusta peitosta. IINU-blogista löytyy myös selkeitä ompelu-, virkkaus- ja neuleohjeita.

3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon, nämä tällaiset tunnustukset lämmittää niin paljon mieltä! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitos tunnustuksesta Mari! Hyvä mieli tuli tästä.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...