26. toukokuuta 2013

Designia opiskelijabudjetilla

Tykkään kovasti Marimekon ilmaisjakelulehdistä. Lehdissä on aina kauniita kuvia ja ihana tunnelma, mutta parasta kuitenkin ovat kuosisivut, joita jokaisessa numerossa on muutama kappale. Itse käytän kuosisivut hyväksi sisustuksessa. Olisi ihanaa sisustaa koti lattiasta kattoon suomalaisella designilla, mutta toistaiseksi minun täytyy tyytyä halvempiin versioihin.

  
Leikkaan kuosisivut lehdestä irti ja teippailen ronskisti sellaisenaan seinälle. Aurinko haalistaa lehtileikkeitä ajan saatossa, mutta sivut pysyvät ainakin jonkin aikaa kivan näköisinä.

Olohuoneessa seinäkellon alla on sivu Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosia. Kuten alla näkyy, sivu on jo haalistunut ja kellertävä. Tykkään kuosista kuitenkin sen verran, että sivu saa vielä koristaa seinää.


Vastakkaisella seinällä viihtyy pari sivua uusimmasta Marimekko-lehdestä. Yläpuolella Aino-Maija Metsolan suunnittelema hauska Vatruska-kuosi, alla Maija Louekarin Tilkkutäkki. Olen harkinnut laittavani nämä kaksi sivua kehyksiin, jotta ne säilyisivät kauemmin.


Myös keittiöstä löytyy pari lehtileikettä. Kalenterin yllä oleva Teresa Moorhousen Onnen Omenapuu-kuosi on myös leikattu uusimmasta lehdestä.


Yksi suosikeistani on tämä Louekarin Puutarhurin Parhaat-kuosista sommiteltu sivu, joka löytyy keittiöstämme. Kovasti se on kellastunut, mutta mielestäni sivun vihreä väri sopii hyvin tummanvihreisiin ikkunanpieliimme. Erityisesti pidän sivun tekstistä.


Vielä olisi muutama sivu leikkaamatta uusimmasta lehdestä. Taidan jättää ne vielä talteen odottamaan, ja vaihtaa seinille sitten kun kyllästyn nykyisiin kuoseihin. 

4 kommenttia:

 1. noi on ehdottomasti hyviä askartelumateriaaleja! ite oon päällystäny noilla vihkoja (tietty kontaktimuovia päälle, että kestää käyttöä) ja sit laitoin niitä taustaksi valokuville, tommoset värikkäät luo kivaa kontrastia kun kuvat on mustavalkosia! ja tuosta tilkkutäkkikuosista tulee ens syksynä mun kalenteri, kuhan saadaan yliopiston ilmaiskalenterit... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näitä voi kyllä käyttää vaikka mihin! Ite tykkään teipata kuvat seinille väriä tuomaan, tämän kämpän seiniä kun ei saa porata. Ja sittenhän kuvat voi vielä käyttää uudelleen vaikkapa just vihkon kannessa :)

   Poista
 2. Tosi kiva sisustusidea! Nyt kun vielä sais jostain tuon lehden :D Toivoo opiskelija landelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan kerran kun käyt isossa cityssä niin teet täsmäiskun Marimekkoon! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...