15. lokakuuta 2015

Oulun messusaalis

Vierailin viime lauantaina Oulun kädentaitomessuilla. Samalle reissulle yhdistettiin myös muuttokuorman kuskaamista, joten hirveästi en raskinut hankkia lisää tavaraa. Näin muuton yhteydessä olen vähän käynyt lankavarastoa läpi ja todennut että se ei tarvitsisi vähään aikaan täydennystä, päinvastoin...

messusaalis2
 
Yhden lankaostoksen kuitenkin uskalsin tehdä, hankin nimittäin Oksastylen ihananvärisen vironvillavyyhdin. Tuo väri ei vain jättänyt mua rauhaan! Vielä en ole varma mitä tästä langasta syntyy, mutta neulominen voi kuitenkin olla melko mielenkiintoista, sillä lanka sisältää hurjasti lanoliinia ja tuoksuu aika pistävälle. Kokemus tämäkin!

messusaalis
 
Langan lisäksi innostuin ostamaan muutamia leimasimia. Joululeimasimille tulee varmasti käyttöä kunhan saan hankittua valkoisen mustetyynyn. Herrasmiesleimasimet taas hankin miesten kortteja ajatellen, niitä kun on mielestäni välillä vaikea tehdä. Kukapa mies nyt ei ilahtuisi gentlemannikortista! Näiden kaveriksi hankin vielä kirjoituskoneleimasimen, joka käy hyvin yhteen niin miesleimasimien kuin jo aiemmin hankkimieni vanhanaikaisten kirjainleimasimien kanssa. Vähän jo kortti-innostus iskee, jospa muuton jälkeen pääsisi joulukorttien kimppuun.

messusaalis3
 
Messuilla oli myös paljon ihanaa sisustustavaraa niin moderniin kuin maalaisromanttiseenkin makuun. Messuseurana ollut äitini hankki minulle uuden kodin syysistutuksia ajatellen tikulla multaan kiinnitettävän lintukoristeen. Suloinen tirppa, kiitos äiti!

Sellainen messusaalis tällä kertaa, kaikelle tulee varmasti käyttöä. Muistakaahan muuten osallistua kirja-arvontaan, vielä huomiseen asti osallistumisaikaa!

3 kommenttia:

  1. lähetätkö palkinnon kirjeessä vai paketissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korvikset ovat niin kevyet että lähetän ne kirjeenä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...