12. lokakuuta 2013

Viime viikonlopun kirppuilut

Vierailin viime viikonloppuna kotikotona Haapajärvellä. Kävin katsastamassa kaksi paikallista kirpputoria, ja tällaista tarttui mukaan:


Kaksi kirjaa, J.K. Rowlingin Paikka vapaana ja Kjell Westön Leijat Helsingin yllä. Molemmat ovat olleet jo ennen ostamista lukulistallani, joten kauaa ei tarvinnut ostopäätöstä miettiä. 


Puuhelmet, jotka aion purkaa. Näistä ja oman varaston aarteista kokoan pitemmät helmet!


Tiitun kalenteri vuosimallia 2013. Joku varmaan miettii, mitä järkeä on kotiuttaa kalenteri, kun kalenterivuotta on jäljellä enää pari kuukautta. Syy ostokseeni olivat kalenterin hyvälaatuiselle paperille painetut kauniit, pitsiaiheiset kuvat, joita aion käyttää korttiaskartelussa.


Talopeltipurkki. Muuten en tätä varmaan olisi kotiuttanut, mutta hoksasin, että minullahan löytyy jo kotoa samantyyppinen peltipurkki, kirpparilta sekin! Kuva toisesta talopurkistani vilahtaa tämän postauksen lopussa. En tiennyt, että näitä purkkeja löytyy enemmänkin, mutta aion kyllä kotiuttaa seuraavatkin vastaantulevat talopurkit. Kohta minulla on koossa kunnon purkkikylä! Oletteko te törmänneet näihin talopurkkeihin?

Nämä ostokset kustansivat yhteensä noin kymmenen euroa, ei ollenkaan paha!


Tämä ei kyllä ole kirpparilta, vaan löytö kotipaikkakunnan vaatekaupasta. Ihana neuletakki! Kun kysyin poikaystävän mielipidettä takista, hän vain totesi että osaisithan sä tuollaisen itsekin neuloa. Olin kyllä imarreltu, mutta tällainen takki taitaisi olla melkoinen ikuisuusprojekti, varsinkin noin ohuesta langasta! :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itsekin tykkään, oli onnistunut kirpparikierros!

   Poista
 2. hei mulla on kans talopurkki, isoisä löysi sen mulle kirppikseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo vau! Millainen se sun purkki on? Koitin googletella tietoa näistä purkeista mutta toistaiseksi en löytänyt mitään, täytyy toivoa että näitä tulee kirppareilla vastaan enemmänkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...