8. elokuuta 2016

Pitsiä ja muutoksen tuulia

Elokuu on yksi lempikuukausistani. Vääjäämättä mennään jo syksyä kohti, mutta mukaan voi mahtua vielä runsaasti kesäisiäkin päiviä. Tänään ulkona ovat puhaltaneet syksyiset tuulet, ja niistä innostuneena napsin puhelimellani kuvia keskeneräisestä neuleestani.

IMG_20160808_201651

Työn alla on siis Joji Locatellin suunnittelema Old Romance -neuletakki, joka on roikkunut neulottavien asioiden listallani jo pitkään. Takin neulominen aloitetaan hihojen pitsikaitaleista, joiden reunoista sitten poimitaan silmukat muuhun takkiin. Ehdin jo sotkea keskeneräiseen pitsiin hieman suklaata, tällainen herkkusuu kun olen. Toivottavasti jäljet lähtevät ihan vesipesussa, ja jos eivät, niin ne ovat sitten varmaan niitä elämän jälkiä... :)

IMG_20160808_201514

Täällä puhaltavat muutenkin muutoksen tuulet. Edessä on jälleen muutto - tällä kertaa Vaasaan, jonka lähettyviltä sain oman alan töitä. Jos sinulla on siis antaa vinkkejä uudesta asuinkaupungistani (liittyivät ne sitten käsitöihin tai johonkin aivan muuhun), kuulisin niitä mielelläni!

IMG_20160808_201313

5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista neuletta ja ihania syksyisiä kuvia! <3 :) Vaasa on niin kaunis kaupunki! Käytiin reilu viikko sitten siellä J:n kanssa vähän kiertelemässä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pitsiä tuloillaa. Onnea työpaikasta & uudesta kotipitäjästä.

  VastaaPoista
 3. Jos et jo ole käynyt niin tutustu nonnu.fi ihania neuleita ja taitaa olla sieltä Vaasan suunnalta:)

  VastaaPoista
 4. koska seuraava postaus? ihanaa syksyä sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...