7. toukokuuta 2016

Ulkoneulontaa korikeinussa

Ihanaa, ulkoneulontakelit ovat saapuneet! Toissakesänä vanhempani hankkivat tällaisen korikeinun, josta on muodostunut yksi mun lempineulontapaikoistani. Kori on jatkuvasti mukavassa pienessä liikkeessä ja siinä neuloessa voi samalla tarkkailla pihan tapahtumia. Lisäksi käsille on hyvin tilaa heilua ja tikuttaa.

huivi4

Vappuna teimme pienen reissun ystäviemme luo, ja tarvitsin mukaan helppoa ja kevyttä matkaneulottavaa. Lankahelvetin Hennan Instagram-kuvien inspiroimana laitoin puikoille Veera Välimäen suunnitteleman Neon Beast -huivin. Hauskan muotoinen huivi neulotaan kolmella värillä, joista muodostuu raidallisia ja yksivärisiä kiiloja.

huivi3

Periaatteessa Neon Beast -huivin voi neuloa niin monella värillä kuin haluaa, mutta minä käytän ohjeen mukaisesti kolmea väriä: pinkkiä, valkoista ja harmaata. Harmaan ja pinkin yhteensopivuus vähän mietityttää, mutta antaa silti mennä vaan.

huivi5

Kaikki käyttämäni langat ovat fingering-vahvuisia sukkalankoja. Pinkki on Austermann Stepiä, valkoinen Hjerte Sock 4:ää ja harmaa Filcolanan Arwetta Classicia, joka onkin minulle uusi tuttavuus. Langan tuntuma on ihana, sileä ja jotenkin puuvillainen. Tätä lankaa käytän varmasti johonkin toiseenkin projektiin.

huivi1

Pinkin langan mukana taas kulkee keltainen säie, joka näyttää aika herkulliselta.

huivi2
Millainen kesäneule sinulla on kesken? :)

8 kommenttia:

 1. Oi, tuollainen korikeinu on täydellinen pesä niin kutomiselle, lukemiselle kuin ihan vain oleilullekin :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaista keinua en ole ennen nähnytkään. Kivat värit olet valinnut huiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä näkee nyt aika paljon kalusteliikkeissä, kiva tässä on keinua! Kiitos, varsinkin tuo pinkki on minusta aika herkullinen.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää, ulkoneulonta sekä huivi :) Minulla on vähän samantyyppinen huivi tuloillaan, aloitin Tailwindin juuri mökillä ollessani. Neuloin siellä jopa kävellessäni metsässä, se oli kyllä rentouttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaau, mikään ei kuulosta rentouttavammalta kuin metsässä neulonta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...