19. marraskuuta 2013

Viime päivien piristäjät

Viime aikoina minua ovat piristäneet...


...Heinin ompelema koululaukku.


...good hair day.



...kivat taulut eteisessä ja olohuoneessa.

 
...pikkuhiljaa valmistuvat neuleet.


 ...onnistunut kirjastoreissu.


...vekkulin muotoinen kaktus. Jospa saisin sen pysymään hengissä! :)

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat hiukset... täytyypä itsekin kokeilla hiuksia letittää noin, Erilaisia lettejä ja nyörityksiä tulee kyllä usein kokeiltua :) Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Otsatukka on jo kasvanut niin pitkäksi että se on pakko letittää tai kiepauttaa pinnin avulla pois silmiltä. Aivan yhtä ihanaa päivää sinullekin! ♥

      Poista
  2. Oi, ihanaa että laukku ilahduttaa! ♥ Kiitos! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi! :) Eksyin blogiisi hetkinen sitten ja olen tässä vain lueskellut tekstejäsi ja katsellut kuvia aikaansaannoksistasi. Pakko jättää kommentti juuri tähän tekstiin, koska kuvissa pilkotti Lankakaupan talvi ja Muumeja. Etenkin nuo mustavalkoiset muumitaulut iskivät, koska suunnitelmissa on tehdä tämän vuoden muumikalenterista sitten käyttöajan jälkeen tuollaisia tauluja kivoimmista kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Samankaltaiset ajatukset täälläkin päässä, minäkin nimittäin ajattelin kehystää muumikalenterini kuvia kunhan kalenteri on käytetty. Mulla on värikäs kalenteri jossa on mm. "Kuinkas sitten kävikään"-tarinan kuvia. Pari päivää ostamisen jälkeen löysin kalenterin jossa olisi ollut mustavalkoisia muumikuvia, harmitti vähän koska se olisi ollut mielestäni kivempi. Ehkä sellainen löytyisi ensi vuonnakin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...